Tagliatelle con sugo fresco di pomodoro

de Bya Ralu in Paste, 18 Noi 2014 | 7795 vizualizari

 

Paste cu sos proaspat de rosii,cel mai simplu sos,fara sa fiarba

 

INGREDIENTE

  • 1 cutie tagliatelle proaspete(orice paste proaspete)
  • 1-1/2 cutie rosii cuburi
  • 1 catel de usturoi mare
  • 4-5 frunze de busuioc proaspat
  • 3 linguri ulei de masline
  • sare,frunze de chilli
  • parmezan pecorino(branza de oaie)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tagliatelle con sugo fresco di pomodoro:

Intr-un castron se pun rosiile cuburi,uleiul de masline,usturoiul taiat feliute subtiri,condimentele si frunzele de busuioc taiate in bucati mari.
Se amesteca timp de cateva minute si se da la frigider pentru cateva ore.
Se pune o oala cu apa la fiert,se adauga sare,cand apa incepe sa clocoteasca se adauga pasta.
Fiind paste proaspete se lasa timp de 4 minute(se prepara imediat),se gusta intre timp daca este fiarta pasta,daca nu se mai lasa.
Se scurg pastele,se pastreaza putina apa in care au fiert.
Intre timp se pune sosul intr-o tigaie wok,se amesteca,iar cand incepe sa se incalzeasca se adauga pastele si zeama pastrata(nu foarte multa),se amesteca bine cu sosul si se lasa cateva minute.
Se adauga si branza de oaie,se amesteca bine si se poate servi.

TIPS-URI

1

Sosul este de preferabil sa se pregateasca de dimineata,sau cu cateva ore inainte sa se prepare

2

Daca il pregatiti pe loc sosul,trebuie sa amestecati continuu 10 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle con sugo fresco di pomodoro" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Placinta cu branza si iaurt - Reteta savuroasa cu foi de placinta

de laura_n 7

ieri la 16:28

Varză murată călită cu ciolan la cuptor - Rețeta tradițională plină de savoare

ieri la 11:10

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

pe 07.02 la 17:14

TOP
utilizatori

Panacris

2074 puncte

Rocsi

356 puncte

vasimur

273 puncte

RODIMUR

251 puncte

mihaelar63

203 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Spirale tricolore cu pui si sos cu masline si capere