Supa rapida cu galuste

de Valclaudia in Supe, 28 Feb 2015 | 39015 vizualizari

COMENTARII (25)

Merisor 1

28.02.2015, 09:35

Rapida si buna!

reisnaor_2006 1

28.02.2015, 09:40

bunaaaaaaaaa

dantes 1

28.02.2015, 09:44

Buna!

MotanLaOale 1

28.02.2015, 10:04

Bunica 1

28.02.2015, 11:24

gustoasă!

Gherca Daniela 1

28.02.2015, 13:58

Cris2711 1

28.02.2015, 18:02

cat imi place dau fugutza

Bya Ralu 1

28.02.2015, 18:10

tare buna

Rocsi 1

28.02.2015, 20:11

mihaelar63 1

01.03.2015, 01:00

Gicuta 1

17.06.2015, 06:29

Arata foarte bine!

Panacris 1

04.07.2015, 19:51

silvi0ara 1

26.05.2016, 14:29

interesanta reteta.

tina58 1

26.05.2016, 20:14

Zau daca inteleg pentru ce primesti atatea laude. Pentru o zeama dintr-un morcov si o ceapa mica si niste galusti cu praf de copt (n-am auzit in viata mea, si nu sunt deloc tinerica, de praf de copt in galusti)? Macar de ar fi fost o supa buna de legume cu 2-3 morcovi, 2 cepe, o telina mai maricica, un pastarnac si o radacina de patrunjel. Dar numai un morcov si o ceapa mica? Ma lasi? Ce supa e asta? Sa nu mai vorbim de galusti ca m-ai lasat masca. Reteta asta a ta cred ca este pentru nepriceputele(ca sa nu zic altfel) si neindemanaticele in ale bucatariei. De galusti pufoase facute numai cu ou, un praf de sare si gris ai auzit? Nu trebuie decat sa bati albusul spuma tare cu un praf de sare, sa adaugi galbenusul si trei linguri de gris, amesteci usor pana incepe sa fosneasca amestecul si pui imediat cu o lingurita galustile in supa care nu trebuie sa clocoteasca, acoperi oala partial, lasi sa fiarba pana se umfla bine galustile. La sfarsit adaugi o cana cu apa rece, stingi focul si acoperi oala. Verdeata o pui inainte de apa rece, sau presari putina in farfurie la masa sau nu pui deloc, dupa dorinta. Vezi ca se poate mult mai usor si mai sanatos?

diaconta 1

26.05.2016, 20:23

Tina draguta,daca tot esti asa pornita si priceputa in ale bucatariei,nu mai bine scrii reteta ta,sa vedem daca ne place.
Intr-un litru si jumatate de apa cam cat zarzavat ai pune daca vrei sa pui si galuste?
Daca ai alta retete,asteptam cu interes s-o prepari,s-o editezi si s-o postezi.Ne vom da si noi cu parerea.Poate ne place sau poate nu.
Iar un varf de cutit de praf de copt va face galustele mai pufoase

CameliaR 1

26.05.2016, 20:27

Mmm, ce supica delicioasa!
Ps: Tina posteaza si tu reteta ta de supica de galuste sa vedem cat de buna este. Pana atunci eu o sa laud reteta asta de supica.

Criss 1

26.05.2016, 20:28

Si eu fac aceasta supa "de criza o numesc eu", ba mai adaug si cate un cub din ala magic si in cateva minute e gata. Tina, dupa cum vezi, mai suntem si alte "nepricepute" pe aici. Dar stii ceva, nici una nu ne dam "mari gospodine" si admitem ca uneori mai suntem si in criza de timp sau pur si simplu nu avem chef de stat ore in sir in bucatarie. Asta nu inseamna ca e o regula.

Valclaudia 1

27.05.2016, 06:31

Diaconta,Camelya,Criss va multumesc!

Valclaudia 1

27.05.2016, 06:33

Tinei nici macar nu-i raspund, n-am timp!

tina58 1

27.05.2016, 09:15

Dragele mele, nu va mai simtiti atat de ofuscate ca s-au primit niste critici la o reteta ci mai bine cautati sa vedeti daca acele critici sunt constructive sau nu pentru ca omul cat traieste invata si cel mai bine invata din greseli iar criticile ii dau cate un bobarnac ca sa se dezmeticeasca si sa invete. Diaconta "draguta", daca vrei reta mea citeste atenta comentariul meu la care as mai adauga ca in caz ca nu aveti toate acele zarzavaturi in casa se pot suplini cu ceva vegeta sau cub cum ii spuneti voi . Parca tot tu spuneai ca in 1,5 l de apa nu incap si galustile si zarzavatul. Parca erau 2l de apa iar zarzavaturile se scot din supa (nu "supica" cum le place unora sa se prosteasca) si atunci este loc berechet pentru galusti. Eu nu am obiceiul sa laud doar ca sa nu supar pe cineva. Cand mi se pare ceva in neregula spun fara menajamente si mai si intep pe ici pe colo ca, deh, sunt scorpion.

CameliaR 1

27.05.2016, 20:35

De la cine sa primim critici? De la un utilizator care are cont din anul 2014 si nu a postat nici macar o reteta?

diaconta 1

27.05.2016, 21:09

Tina,nici macar nu ar merita sa iti mai raspund,asa cum bine a zis si Claudia.
Ziceam sa postezi reteta,asa cum postam si noi,poate unii o s-o gaseasca interesanta,unora le va fi de folos ,iar altii te vor critica.
De aceea exista atatea retete pe site,fiecare alege sa pregateasca ceea ce se potriveste gusturilor sale.
Critica nu inseamna a arunca pe jos mancarea pregatita cu truda de cineva.

simona72 1

27.05.2016, 22:28

Supa cu galuste e preferata mea! ce faine ti-au iesit galustele!!

katty 1

27.05.2016, 23:18

Claudia,pot spune ca si eu fac parte din tagma nepriceputelor si fac galustele exact ca tine, cu praf de copt pentru ca atunci cand ai doua joburi nu prea ai timp de reteta doamnei cu batut albusurile spuma tare.......bla, bla, bla.Iar varianta asta rapida o stiu exact de la o bucatareasa.Deci stiu sigur cat sunt de pufoase.

Bya Ralu 1

28.05.2016, 00:24

Nici eu nu stiam de praf de copt dar nu cred ca tina trebuie sa exagereze atata!Fiecare face mancarea dupa gustul lui.Daca eu vreau sa fac supa doar din ceapa si imi place e reteta mea!Nu suntem la Master chef tina ca sa existe atatea observatii rautacioase!aici e o comunitate,o familie,apreciezi sau nu o reteta dar nu asa!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Supa de gaina cu galuste pufoase pufoase