Supa mexicana de perisoare cu oregano.

de Mitinita in Supe, 3 Apr 2011 | 3960 vizualizari

COMENTARII (16)

kukibella 1

03.04.2011, 23:04

super

deyutzky 1

03.04.2011, 23:19

Mihaela11_jo 1

04.04.2011, 00:11

Foarte fina
Da, organo verde este foarte aromat si putin iute: un deliciu
Si la noi a iesit deja oregano verde.Am ornat platoul cu fatayer cu el.
Daca imi mai ramane plus de aluat de la spanac il umplu cu oregano verde; ies niste placinte super

RuxyRux 1

04.04.2011, 08:32

Cat de bine arata Miti

MotanLaOale 1

04.04.2011, 09:03

aziz 1

04.04.2011, 09:17

Dana Cristea - pusikmea 1

04.04.2011, 09:34

interesant, arata bine bine

elena1988 1

04.04.2011, 10:15

Lau 1

04.04.2011, 10:32

bunaaaaa

Mitinita 1

04.04.2011, 13:57

kamy 1

05.04.2011, 00:09

RuxyRux 1

05.04.2011, 08:29

Miti imbratisari si pupicei muuuulti!

Mitinita 1

05.04.2011, 09:11

ruxy,dam inapoi inzecit

mamaieelena 1

05.04.2011, 23:41

mamaieelena 1

05.04.2011, 23:41

buuuunnaaa

laura_n 1

21.04.2013, 12:13

ce bunaciune

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de fasole verde