Supa mediteraneeana

de Mitinita in Supe, 8 Apr 2011 | 3358 vizualizari

 

Hai ca inca o supa mai merge...dupa aia gata,ne dam pe supe tip gazpacho.

 

INGREDIENTE

  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa 
  • 1 ardei verde
  • 2 catei de usturoi
  • 1 cutie mare de rosii (rosii la cutie,taiate sau intregi)
  • 4 cani de supa de pui sau legume
  • 2 cani apa
  • 4 linguri de orez nefiert
  • 1 lingura busuioc proaspat sau 1 lingurita uscat
  • 2 morcovi
  • 500 gr piept de pui
  • 250 gr fasole verde congelata
  • jumatate de cana de masline negre
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa mediteraneeana:

Se taie toate legumele in cubulete.

Pieptul de pui se taie in cuburi.

Se caleste ceapa in uleiul de masline.

Adauga usturoiul,morcovul si ardeiul verde.

Se pune in oala cutia de rosii,supa,apa,orezul si busuiocul.

Dupa 15 minute se adauga pieptul de pui,fasolea verde si maslinele.

Se mai tine pe foc pana e fiert pieptul de pui.

se mai tine 5 minute pe foc fara capac.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa mediteraneeana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste