Supa de vacuta cu litere

de mihaelar63 in Supe, 31 Ian 2010 | 6534 vizualizari

COMENTARII (11)

gaby_duceag 1

31.01.2010, 17:09

deci asta a papat mititelul de 21anibunuta tare.

Teo 1

31.01.2010, 18:09

Mihaela , se vede ca pastrezi inca trairile copilariei;imi place tare denumirea! iti doresc sa traiesti multi ani in ;;universul copilariei''si sa bucataresti pentru ''puisori''!

Oana 1

31.01.2010, 18:17

Foarte tare prezentarea Dar vreau sa stiu de unde ai luat literele?? ca nu-ti spun de cand imi cere mititetul meu de 5 ani si nu gasesc nicaieri, frate

mihaelar63 1

31.01.2010, 18:41

oana , am cumparat de la kaufland sunt paste ,,arnos " au si dinozauri in sortimentatie .

madi_marin 1

31.01.2010, 18:46

pai dupa aia e supa de dinozaur....nu?

mihaelar63 1

31.01.2010, 21:05

iti dai seama ce succes are la pitici supa asta

Brindusa 1

31.01.2010, 21:33

mihaela, nu stiu cat de bine i-a intrat electronica in cap (ca tare nasola e, stiu ce zic), da supa asta cred ca i-a intrat foarte repede la stomac!

mihaelar63 1

31.01.2010, 21:55

fac si eu ce pot

Oana 1

01.02.2010, 00:21

Dinozauri avem si noi, din astia se gasesc...cu literele e mai grav...e criza Si n-am kaufland pe langa mine...

Adinacarla 1

01.02.2010, 11:19

ce bine arata...vin si eu fetita mea cea mare la o portie...ne primiti??

mihaelar63 1

01.02.2010, 15:38

va fac loc special la masa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supă de pui cu cuş-cuş