Supa de spanac cu smantana

de mihaelar63 in Supe, 1 Feb 2015 | 3488 vizualizari

 

Am gasit ieri spanac proaspat la piata din acela bun de la tarani . Chiar la asa ceva imi statea gandul . La ceva verde :d

 

INGREDIENTE

  • 500 gr spanac verde
  • 1 os de porc
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 4 catei usturoi
  • 1 ardei gras mare rosu
  • 200 gr smantana
  • 50 ml ulei
  • sare
  • Pt galuste :
  • 2 oua 
  • 2 linguri de ulei
  • 4 linguri faina alba 
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de spanac cu smantana:

  1. Osul de porc se spala si se pune la fiert in 3 l apa cu sare, daca este nevoie se spumeaza.
  2. Legumele se curata si se spala.
  3. Ceapa, usturoiul se toaca marunt, morcovul si ardeiul cuburi. Se calesc usor in ulei. Peste acestea se adauga zeama fierbinte si osul care a fiert in ea . (eu las pana cand carnea cade de pe os ). Preparati galustele din ou batut, faina, ulei si sare.
  4. Dupa 15 minute cand morcovul este patruns se introduc cu ajutorul unei linguri galustele . La fiecare galusca se introduce lingura in zeama inainte .
  5. La sfarsit se drege supa cu smantana diluata cu apa calda si se introduce spanacul rupt marunt cu mana .
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de spanac cu smantana" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (21)

Sidy 1

14.12.2018, 08:13

Trebuie facuta

mihaelar63 1

15.12.2018, 01:12

Mirela , deja stiu

mihaelar63 1

15.12.2018, 01:13

Multumesc de vizita , Sidy

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de praz cu parmezan