Supa de salata cu bacon

de Corinuta in Supe, 1 Aug 2010 | 5071 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 salata verde mare
  • 250 g bacon
  • 3-4 catei de usturoi
  • 3 linguri ulei
  • 2 linguri faina
  • 400 ml iaurt 
  • sare, piper
Portii: 10
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de salata cu bacon:

Se curata usturoiul si se taie cubulete. Se taie baconul feliute. Se pune uleiul intr-o oala la incins, se adauga baconul si usturoiul si se calesc 2-3 minute invartind din cand in cand. Se stinge totul cu 3 litri de apa, se acopera cu un capac si se lasa sa fiarba 5-6 minute.

Intre timp se pune faina intr-un castron si se toarna incet iaurtul peste ea invartind continuu. Se spala bine salata si se rup frunzele cu mana.

Se adauga la supa iaurtul, se lasa sa mai fiarba 3-4 minute apoi se pune si salata. Se condimenteaza cu sare si piper si dupa inca 3 minute se ia de pe foc.

 

TIPS-URI

1

Ptr o mai mare consistenta se poate adauga o canita de orez la fiert in supa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de salata cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

ieri la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

TOP
utilizatori

Valclaudia

500 puncte

Adele

319 puncte

Rocsi

316 puncte

Lau

Lau 9

66 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]