Supa de rosii cu naut

de katty in Supe, 30 Oct 2014 | 6008 vizualizari

 

Imi plac supele si ciorbele , de aceea mereu experimentez ceva nou .Este o supa delicioasa , sanatoasa si foarte consistenta .
In sezonul rece puteti inlocui rosiile proaspete cu cele din conserva .

 

INGREDIENTE

  • 500 gr rosii proaspete
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 2 cartofi potriviti
  • 1 conserva naut
  • 1 lingura ulei
  • sare
  • piper macinat
  • 1 foaie de dafin
  • 1 crenguta de cimbru
  • boia iute optional
  • patrunjel verde pentru decor
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii cu naut:

Curatam ceapa si usturoiul si le tocam fin.

Spalam rosile , le scoatem cotoarele si le taiem in bucati mai mici sau le mixam .

Curatam cartofii si ii taiem cuburi .

Punem la calit ceapa in uleiul incins . Cand ceapa a devenit translucida adaugam usturoiul , lasam putin , apoi adaugam rosiile . Fierbem 5 minute , apoi adaugam cartofii  , foaia de dafin si crenguta de cimbru. Lasam sa fiarba 15 minute , pana cartofii sunt gata . Scoatem foaia de dafin si cimbru si mixam bine compozitia . 

Punem din nou compozitia la foc , adaugam  putina apa , sare , piper , boiaua iute  dupa gust si nautul scurs din cutie (pastram putin pentru decor).Lasam sa mai fiarba 5 minute . 

Servim supa  ornata  cu boabe de naut si patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu naut" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Copanele de pui in bacon - Reteta rapida la cuptor

de Rocsi 9

ieri la 20:10

Biscuiți cu nucă și gem - Delicioși și ușor de făcut

pe 25.10 la 21:36

Garlic bread cu șnițel crocant – rețeta simplă care te cucerește prin savoare

pe 24.10 la 16:29

Sandwich cu șnițel și sos chimichurri - Savoare și aromă într-o rețetă rapidă

pe 24.10 la 11:26

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1360 puncte

mihaelar63

203 puncte

Valclaudia

200 puncte

Sidy

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]