Supa de rosii a la Nico

de nico15 in Supe, 15 Iul 2012 | 3386 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500g de rosii
  • 2 ardei grasi
  • 1 morcov
  • ½ de telina
  • ½ fir de praz
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi
  • 3 frunze de busuioc
  • 1 fir de cimbru
  • 50 ml de smantana lichida
  • crutoane
  • ulei de masline
  • ½ de litru de supa de legume
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de rosii a la Nico:

 Spalam si curatam bine legumele, dupa care le vom taia in cubulete de marime potrivita. Intr-o tigaie vom pune ulei, cand acesta s-a incins vom adauga legumele si le vom lasa sa se soteze.

Cand legumele s-au sotat, le vom muta intr-o oala in care a fost pusa supa de legume si se continua fierberea.

Luam rosiile le spalam si avem doua optiuni, le putem blancha(opari, separat in alta oala, dupa care le scoatem si le depielam) dar putem sa le si taiem in sase si sa le adaugam in supa care fierbe.

In ambele variante la final, vom scoate legumele si le vom blenda separat de supa, dupa care vom adauga supa dar nu toata cantitatea doar cateva polonice si mai punem la fiert inca 5 minute. Dupa expirarea timpului se va strecura prin sita si se va putea servi.

Supa noastra se poate servi acompaniata de smantana sau crutoane si decora cu frunzulite de busuioc ca in imaginile alaturate.

Pofta Buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii a la Nico" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte ardelenești cu cartofi și brânză de burduf

de RODIMUR 8

la 12:57

Prajitura rasturnata cu afine si mere

de oanapl 7

ieri la 20:58

Prajitura cu mere, afine, banana si nuci

de oanapl 7

ieri la 20:07

Placinta cu branza si iaurt

de oanapl 7

ieri la 18:56

 Tort Valentina- capsuni si ciocolata

pe 24.01 la 20:30

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu galuste, de post