Supa de pui cu taitei de casa

de Angelina_Elena in Supe, 15 Oct 2012 | 4811 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui
  • 2 morcovi
  • 200 g taitei de casa
  • sare
  • piper
  • patrunjel uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu taitei de casa:

Spalam pieptul de pui, apoi il punem la fiert la foc mic in apa rece (4 l) cu putina sare.

Spuma care se face deasupra o indepartam cu o paleta cu gauri.

Dupa ce s-a fiert, strecuram supa si scoatem din ea pieptul de pui (eu l-am prajit putin si l-am servit alaturi de un piure de cartofi).

In apa in care s-a fiert pieptul de pui, punem morcovii spalati si taiati cubulete mai mari sau rondele(cum am facut si eu).

Lasam sa fiarba la foc mic, pana cand morcovii se inmoaie.

Cand morcovii s-au fiert adaugam taitei si mai lasam sa fiarba cca. 5 minute.

La final adaugam putin piper si patrunujel verde.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taitei