Imi place foarte mult sa folosesc toate radacinoasele in mancaruri, dau un gust deosebit. De data aceasta am ales sa le folosesc la o supa de pui cu mai putina carne. Carnea am folosit-o la alta mancare.
Puiul transat si spalat l-am pus la firt in apa cu putina sare.
Dupa ce a atins punctul de fierbere, am inlaturat spuma formata si am mai lasat cateva minute, astfel incat sa se topeasca grasimea, apoi am scos pulpele, pieptul si aripile pe care le-am folosit la alta mancare.
Am adaugat legumele spalate si tocate cubulete mici, am acoperit vasul si am lasat la fiert la foc mediu aproximativ 35 minute.
Dupa acest timp am adaugat rosiile, am mai potrivit cu sare si am mai lasat pe foc 15 minute, apoi am stins focul si am adaugat patrunjelul tocat.
Carnea fiind frageda s-a fiert destul de repede, astfel incat eu am dezosat-o pentru un aspect mai placut la servire.