Recomand aceasta supa pentru pranzul de Paste!
Spalam carnea de pui si-o punem la fiert, (indepartam spuma formata in urma fierberii).
Curatam legumele, le vom taia cubulete sau le putem lasa in bucati mai mari.
Adaugam legumele si sarea la supa cu carne.
In timp ce fierbe supa pregatim galustele.
Eu, fierb galustele separat de supa (un mod sigur de a fierbe corect galustele).
Batem albusurile cu putina sare, adaugam galbenusurile, 10 linguri de gris (mai putem adauga o lingura de gris in cazul in care compozitia nu este suficient de tare).(consistenta unei branze de vaci).
Punem apa la fiert cu putin sare si cu o lingurita inmuiata in apa care incepe sa fiarba (foc mic) incepem sa adaugam cate-o lingurita de compzitie. Timp de fierbere 5-10 minute. (din cand in cand - trebuie intoarse in apa). Dupa ce au fiert le vom scoate intr-o strecuratoare si le stropim cu apa rece pentru a opri fierberea.
Adaugam galustele in supa si le mai lasam impreuna sa fiarba inca 10 minute, astfel galustele preiau gustul de legume si carne. In final adaugam patrunjel verde tocat.