Supa de pui cu galuste

de alinutzika in Supe, 21 Noi 2011 | 4889 vizualizari

 

Supa mea preferata..

 

INGREDIENTE

  • 4 pulpe de pui
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa
  • 1 lingura ulei masline
  • 1/4 radacina telina
  • patrunjel verde
Pt galuste:
  • 3 oua
  • gris (cat cuprinde)
  • 1 varf de cutit bicarbonat (le face mai pufoase)
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de pui cu galuste:

Se pun la fiert pulpele. Daca e nevoie se spumeaza. Se adauga 1 morcov taiat rondele si ceapa intreaga+telina.

Intre timp se pune la calit in ulei celalat morcov, ras.

Se fac galustele: se bat cu furculita ouale, se adauga bicarbonatul si grisul. Scoateti pulpele si ceapa din supa.

Verificati daca e suficient de tare sau moale comozitia de gris in felul urmator: cu lingurita inmuiata in apa, de fiecare data, puneti din compozitie in oala. Daca se imprastie, mai trebuie gris. Lasati-o sa alunece singura din lingurita in supa. Dupa ce fierbe 5 minute, stropiti-le cu un pahar de apa rece. Le va face mai moi. Condimentati si adaugati morcovul calit. Serviti cu patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supă de dovleac