Supa de pui chinezeasca

de Sylvia in Supe, 5 Feb 2010 | 19660 vizualizari

COMENTARII (7)

Oana 1

05.02.2010, 15:36

Prima!

Sylvia 1

05.02.2010, 16:26

S-a facut o portie mare !

ala_oancea 1

05.02.2010, 16:59

Foarte bine arata N-am mancat niciodata si chiar am o reteta pe care vroiam sa o incerc. A mia mai contine si alune Sigur am sa fac si eu

Bunica 1

05.02.2010, 19:49

Ce sa faci ? Primul anuntat , primul servit. La prima strigare Sylvia a si oferit o portie mare. Fa si tu portiile mai mici sa ajunga la toata lumea ! Supa cu ghimbir n-am mancat , dar nu ma dau in laturi sa gust.

Adinacarla 1

05.02.2010, 21:40

as incerca si eu

mihaelar63 1

05.02.2010, 22:57

precis e buna , asa fac si eu folosesc taiteii si arunc pliculetele cu condimente .

Sylvia 1

06.02.2010, 12:28

Multumesc pentru aprecieri, ghimbirul are un gust foarte prountat, trebuie folosit in cantitati f mici. Este foarte sanatos insa pt actiunea sa anticancerigena si stimulatoare a imunitatii, eu gatesc des cu el.

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu taitei de casa