Supa de primavara

de Bya Ralu in Supe, 8 Mar 2015 | 5267 vizualizari

 

Eu am fiert legumele pentru salata de boeuf si am facut si o supica cu ce aveam prin casa

 

INGREDIENTE

  • 1 bucata piept de pui
  • 1 morcov
  • 1 ceapa alba
  • 2 lingurite de orez
  • 1 ceapa verde
  • 1 bucata de ardei gras
  • 1/2 cutie de mazare
  • 1 dovlecel zucchini
  • 1/2 cutie rosii cuburi
  • 4 cartofi
  • vegeta,leustean,piper alb,boia dulce
  • patrunjel proaspat
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de primavara:

Pieptul de pui se pune la fiert impreuna cu ceapa alba lasata intreaga.

Ceapa verde se taie rondele,ardeiul gras cubulete iar morcovul felii subtiri,se pun la calit in ulei de masline,adaugand si orezul spalat si scurs de apa.

Dupa ce le-am calit cateva minute se adauga in oala de supa,ceapa alba se scoate si se arunca.

Se lasa la foc mic sa fiarba,se adauga cartofii taiati cuburi,iar cand legumele sunt aproape fierte se pune mazarea scursa de zeama si dovlecelul zucchini taiat felii mai groase.

Pipet de pui se scoate si se taie fasii sau cubulete.

Se adauga si rosiile cuburi,se mai lasa circa 10 minute,se adauga condimentele,iar la sfarsit punem patrunjel proaspat tocat marunt.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de primavara" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa chinezeasca de ou - Egg drop soup