Supa de praz cu carne tocata si branza

de Panacris in Supe/Ciorbe, 31 Aug 2017 | 4263 vizualizari

COMENTARII (15)

- Andreea - 1

31.08.2017, 20:11

Interesanta ideea ... nu am facut niciodata dar cred ca este tare buna

Cofetarul Vesel 1

31.08.2017, 20:23

MotanLaOale 1

31.08.2017, 20:24

Constelatialeu 1

31.08.2017, 20:27

Prea alambicata pentru mine.....

cristinutanicolita 1

31.08.2017, 20:42

Interesanta!

mirela0911 1

31.08.2017, 21:30

Interesanta!

oanapl 1

31.08.2017, 22:45

Interesanta ideea!

Rahela Velicu 1

31.08.2017, 23:24

anca_rm 1

01.09.2017, 09:20

nu am mancat supa de praz pana acum

Panacris 1

01.09.2017, 14:37

Mulțumesc pentru aprecieri dragi Bucătărași!

Panacris 1

01.09.2017, 14:37

Anca, eu pun mereu câte o mână de praz la orice fel de supă/ciorbă!

dantes 1

01.09.2017, 17:18

Buna!

elucubratiiculinare 1

02.09.2017, 09:35

Rocsi 1

02.09.2017, 21:39

RODIMUR 1

03.09.2017, 13:51

Cred că este foarte bună...Nu-mi aduc aminte dacă am mâncat vreodată praz (poate în copilărie), dar nu știu de ce am impresia că gustul lui mi-ar fi pe plac...

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Muschi de vita marinat la gratar