Supa de mazare cu bacon

de Ksenya in Supe, 26 Ian 2015 | 4751 vizualizari

COMENTARII (15)

mihaelar63 1

26.01.2015, 14:26

Delicioasa

reisnaor_2006 1

26.01.2015, 14:54

Bya Ralu 1

26.01.2015, 15:01

Super

simona72 1

26.01.2015, 17:09

Tot zic ca o incerc si eu...arata grozav!!

Ksenya 1

26.01.2015, 17:17

multumesc de trecere

elucubratiiculinare 1

26.01.2015, 19:42

o supa minunata

Cris2711 1

26.01.2015, 23:48

Tare mult imi place cum gatesti!

Sidy 1

27.01.2015, 07:01

Interesanta supa asta. Devine o supa crema, asa -i ?

Ksenya 1

27.01.2015, 07:43

Multumesc de trecere,Cristina ,ma onoreaza vorbele tale.

Ksenya 1

27.01.2015, 07:45

Sidy,da,in timpul ferberii,mazarea se desface si devine ca un piure,daca vrei s-o faci mai fina ,poti s-o treci prin sita,eu am facut-o de data asta fara sita.Multumesc de trecere!

MotanLaOale 1

27.01.2015, 08:45

Ina 1

27.01.2015, 09:28

Cat de bine arata!
Am s-o incerc

dantes 1

27.01.2015, 10:14

Buna!

anca_rm 1

27.01.2015, 13:50

foarte buna

navidad_2017 1

04.01.2017, 04:06

Iubesc mazarea uscata si verde si galbena! Si in supa, si ca piure si "prajita". Grozava reteta!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa de legume cu taitei de casa