Supa de linte rosie

de alilianaa in Mancaruri de post, 22 Feb 2014 | 4149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g linte
  • o ceapa alba
  • un morcov
  • o rondea telina
  • sare, piper, cimbru dupa gust
  • 30 ml ulei.
  • 2 graunti usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de linte rosie:

Lintea se spala si se fierbe in apa cu sare. Am aruncat prima apa cum a dat in clocot si am pus alta apa. Am lasat-o la fiert cca 30 minute, dupa care se pune la  scurs intr-o strecuroare. Intr-o oala am pus la calit ceapa, morcovul, telina ( spalate si tocate/date prin razatoare) . Cand s-au inmuiat am adaugat lintea. Am amestecat. Peste toate am pus apa si o parte din zeama in care am fiert lintea. Am lasat cca 15 minute. Am potrivit de sare. Am adaugat la final piper, cimbru si usturoiul zdorobit. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de linte rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de post cu ciuperci.