Supa de linte rosie

de alilianaa in Mancaruri de post, 22 Feb 2014 | 3954 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 200 g linte
  • o ceapa alba
  • un morcov
  • o rondea telina
  • sare, piper, cimbru dupa gust
  • 30 ml ulei.
  • 2 graunti usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de linte rosie:

Lintea se spala si se fierbe in apa cu sare. Am aruncat prima apa cum a dat in clocot si am pus alta apa. Am lasat-o la fiert cca 30 minute, dupa care se pune la  scurs intr-o strecuroare. Intr-o oala am pus la calit ceapa, morcovul, telina ( spalate si tocate/date prin razatoare) . Cand s-au inmuiat am adaugat lintea. Am amestecat. Peste toate am pus apa si o parte din zeama in care am fiert lintea. Am lasat cca 15 minute. Am potrivit de sare. Am adaugat la final piper, cimbru si usturoiul zdorobit. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de linte rosie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Fasole pastai cu ceapa si usturoi o mancare ca la mama acasa