Supa de legume cu taitei.

de lenca21 in Supe/Ciorbe, 25 Dec 2009 | 6003 vizualizari

Supa de legume cu taitei.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente2 morcovi1 telina mica1 ardei gras1 radacina patrunjel1 ceapa mica50 g taitei
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de legume cu taitei.:

Cum preparam

•    Curatam si spalam toate legumele. Le tocam cubulete. Intr-o oala, incingem 3 linguri de ulei, punem legumele, prajim 1 minut si adaugam 1 litru de apa.
•    Fierbem 30 minute. Punem sare dupa gust.
•    Separat fierbem taiteii in apa cu sare, ii strecuram si ii adaugam in supa.
•    Ornam cu patrunjel verde, tocat marunt.
•    Daca punem in supa o lingurita de zahar, aceasta va intensifica gustul.

Mic secret:

Taitei de casa
1ou
100g faina (o data si jumatate greutatea oului)
sare

Framantam bine, intindem o foaie foarte subtire, ca o foaie de hartie, si taiem taiteii. Daca avem masina de taitei, ne vom usura munca.

4 portii
Timp de preparare: 45 minute

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu taitei." nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciorba radauteana