Supa de dovleac cu paste si vin alb

de Satisfyyourcravings in Bucatarasi celebri, 23 Mar 2018 | 1955 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1/2 lingura ulei
  • 1/2 ceapa mica, tocata foarte fin
  • 250 grame dovleac, curatat de coaja si taiat cuburi mici
  • 60 ml vin alb/ Vermouth
  • 600 ml supa (se poate obtine din cub concentrat)
  • 1 foie de dafin
  • 60 grame paste mici
  • Parmezan ras
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de dovleac cu paste si vin alb:

Se caleste ceapa in ulei intr-o cratita cu fund dublu, la foc mediu. Se adauga apoi dovleacul si se gateste 2 minute. Se adauga vinul, se aduce la punctul de fierbere, apoi se adauga supa si foaia de dafin. Se lasa sa fiarba la foc mic 10 minute. Se paseaza, cu ajutorul unui blender vertical 1 cana de supa, apoi se adauga inapoi in oala. Se da focul la mare si se adauga pastele. Se gatesc 10-12 minute. 

Se serveste presarata cu Parmezan ras.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de dovleac cu paste si vin alb" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu gem și bezea - Desertul dulce-acrișor care te va cuceri

ieri la 16:08

Tocăniță cu legume și carne de porc - Rețeta savuroasă și sățioasă

pe 26.09 la 11:00

Tarta rapidă cu mere - Desert fraged și gustos

pe 25.09 la 10:40

TOP
utilizatori

Retete_gustoase

1600 puncte

laura_n

1400 puncte

Constelatialeu

1003 puncte

Rocsi

514 puncte

vasimur

233 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de creveti