Supa de curcan cu taitei de casa

de adela1981 in Supe, 27 Apr 2012 | 4292 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan ( 700 gr ) puteti folosi care parte vreti
  • 2 morcovi mari
  • 1 patrunjel
  • 1 bucata telina
  • 1 ceapa
  • 1 catel de usturoi mic
  • sare, piper boabe
  • taitei de casa
  • patrunjel verde pentru servit
Portii: 8
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de curcan cu taitei de casa:

Se curata si se spala pulpa de curcan, la fel procedam cu legumele.  Punem carnea la fiert in apa cu putina sare, se ia spuma formata  de cate ori este nevoie, apoi adaugam radacinoasele taiate, ceapa intreaga si catelul de usturoi, sare si boabe de piper. Eu fac de obicei in oala sub presiune, si a fiert intr-o ora. Dupa ce a fiert, se lasa sa se limpezeasca, apoi strecuram de legume. Se fierb separat taitei, sau direct in supa limpezita. Serviti fierbinte, cu patrunjel verde tocat! 

Pofta mare!!  

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu taitei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa cu rosii si fidea-Multicooker