Bun venit!LOGIN • CONT NOU
de oO_ acnA _Oo in Supe, 19 Dec 2012 | 4675 vizualizari
portiadelumina 1
Deseori am făcut (în familie) în zilele Crăciunului şi o ciorbă de cocoş, de găină, pentru a uşura "greutatea" cărnii de porc, mai ales după post. Iar cu tăiţeii de casă cred că e deosebită.
Şi revin să spun că am primit un ornament pentru că am comentat primul la supa ta
MotanLaOale 1
Denissa 1
Eu nu am primit nici un ornament dar imi place supa ta!
Lau 1
buna
oO_ acnA _Oo 1
merci mult bucatarasi
mamaieelena 1
MonaMimi 1
Bunica 1
Ce-mi plac taiteii de casa!
Sim0na 1
buna tare!!!
Geanina87 1
gustoasa
Aurelia 07_07 1
Buna si gustoasa
Bya Ralu 1
marcela1979 1
foarte buna
gaby_gabytza 1
adry88 1
place
ss_supersoacra 1
Daca ai tocat zarzavaturile este ciorba.La mama acasa supa era strecurata se mai adauga taieteii si frunze de patrunjel tocate.
Mda depinde de zona, la mine la Bz ciorba este acrita.Fiertura fara bors , zeama de varza acra ,lamaie, otet se numeste supa.
TRIMITE COMENTARIU
de oanapl 7
de Constelatialeu 9
de Rocsi 9
de bucatarasa 1
Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!
de Bucataras 6
la 09:23
ieri la 20:40
pe 15.11 la 09:29
pe 14.11 la 10:41
pe 13.11 la 09:37
6 comentarii
de laura_n 7
4 comentarii
3 comentarii
9 voturi
6 voturi
Caty
vasimur
MotanLaOale
Rocsi 9
1266 puncte
vasimur 4
1181 puncte
oanapl 7
1000 puncte
mirela0911 8
Panacris 9
227 puncte
Bucataras.ro [email protected]
de RODIMUR 8
de simona72 8
de Oana 9
de Panacris 9
de mihaelar63 9
de madi_marin 7
de Razvan Constantinescu 1
de AlexTeacher 1
de - Andreea - 7
Fii la curent cu ultimele noutati! Introdu adresa ta de email si apasa butonul trimite!