Supa de cartofi

de Miha in Supe, 7 Apr 2011 | 5416 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 cartofi
  • 2 cepe mici
  •  1 morcov
  •  1 pastarnac
  •  1 bucata mica de telina
  • un cubulet de unt (pentru varianta de post se va inlocui cu ulei de masline)
  • patrunjel verde
  • sare
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa de cartofi:

Se curata cartofii si se pun la fiert, taiati cuburi. Dupa cateva clocote se curata spuma, apoi se adauga ceapa tocata marunt.

Morcovul,pastarnacul si telina se dau pe razatoarea mica si se inabusa intr-o tigaie impreuna cu untul, pana se inmoaie.

Se adauga peste cartofi si se potriveste gustul de sare. Este gata cand sunt fierti cartofii.

Se serveste cu patrunjel verde tocat. Se poate adauga si smantana sau usturoi. Ai mei prefera usturoiul. ;)

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de cartofi" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (25)

Angelina_Elena 1

20.11.2011, 12:15

intr-o zi friguroasa o supa delicioasa merge de minune

DIANA B 1

20.11.2011, 13:28

Asta-i buna sa va dregeti ... dupa ziua PUIULUI ROBERT !

Ina 1

20.11.2011, 21:25

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa de rosii cu perisoare