Sucul de portocale ofera supei o aroma incredibil de fina si de placuta, ardeii rosii dau culoare si incanta privirea, galustele fac un contrast grozav cu supa...ce poate sa fie mai bun?
Se incinge uleiul intr-o cratita adaugam si o lingura de apa, punem ceapa si o sotam 5 minute. Procedam la fel si cu urmatoarele legume in ordine: morcov, cartof, ardei...lasam pe foc mic cu capac 5-10 min cu grija sa nu se arda pana se inmoaie ardeii.
Intr-o alta tigaie, punem lingura de ulei adaugam usturoiul si rosiile si sotam 2-3 minute.
Adaugam peste ardeii din oala, turnam apa, jumatate din sucul de portocale, ghimbirul si lasam sa fiarba 15 minute.
Intre timp ne ocupam de galuste.
Amestecam intr-un vas, branza, ouale, faina, sarea, piperul si patrunjelul. Cu o lingura turnam in supa aproximativ 16 galuste, si se fierbe supa maxim 10 minute avand grija sa nu le zdrobim. Scoatem galustele cu spumiera. scoatem si coaja de portocala, apoi pasam supa intr-un blender, adaugand si restul de suc de portocala.
Dam din nou pe foc dar fara sa fierbem, adaugam galustele si servim...