Supa cu taietei

de luminita20_2006 in Supe, 15 Sep 2010 | 4452 vizualizari

COMENTARII (6)

Corinuta 1

15.09.2010, 23:11

Am venit!

mamaieelena 1

04.10.2010, 10:58

Arata relativ bine supa ta cu taietei,dar daca ai scris ingredientele de la taietei de ce ?draga mea nu ai scris si cum se pregatesc? oare ca iti ia prea mult timp si nu te mai incadrezi in cele /sub 30 de minute?.Succes in continuare

luminita20_2006 1

04.10.2010, 13:22

Draga mea mamaelena, mi-a scapat, imi cer scuze, am sa modific reteta, bine ca ai vazut, Taietei se fac relativ foarte repede,~3min imi iau

luminita20_2006 1

04.10.2010, 13:27

ps. preparare taiteie pune intr-un vas fainaiar pemijloc se sparga un ou se amesteca un ou cu faina si sare astfel incat sa iasa un aluat umed dar nu lipicios, daca e lipicios se mai pune un pic de faina. Se intinde o foai subtire cu sucitorul se lasa un pic sa se usuce, apoi se taie fasii de 3 cm fiecare se suprapun si se taie fasii pai.

heera 1

26.07.2013, 08:57

arata foarte bine si poate pentru ca una din preferatele mele.bafta multa in continuare.te pup

Krystyan Trendy 1

06.01.2014, 19:00

foarte buna supa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

ieri la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Majgomboc leves - Supa de gombot de ficat