Supa cu oua ardeleneasca

de Sidy in Supe, 4 Oct 2011 | 11021 vizualizari

 

Nu stiu daca ati auzit de reteta asta, dar nu va speriati, se folosesc doar 4 oua , insa acestea sunt ingrendientul principal.
Este o ciorba usoara, de obicei se face atunci cand avem chef de ceva usor .
Noua ne-a placut foarte mult sper sa o incercati si voi.

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 l zer
  • 200 ml smantana
  • 1 rosie
  • 1ardei gras
  • 1 ceapa
  • marar verde
  • sare
  • piper
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 2-3 catei usturoi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu oua ardeleneasca:

Curatam ceapa si usturoiul pe care il taiem in doua. Rosia si ardeii ii tocam marunt. Intr-o oala se pun legumele( ceapa intreaga), pasta de gogosari , apa necesara si asezonam. Lasam sa fiarba legumele la foc potrivit. Cand sunt fierte adaugam zerul( daca nu aveti puteti adauga 400 ml sana)si il lasam sa dea si el in clocot. Ouale le puteti lasa intregi sau le bateti si le adaugati curgand in fir subtire, la supa.

Deasupra se presara marar verde sau patrunjel tocat. La servit adaugati smantana in farfurie... Nu uitati ardeiul iute.

Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu oua ardeleneasca" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

adry88 1

09.10.2011, 10:39

place

adasev12 1

09.10.2011, 10:50

nu am mai papat, dar daca e de-a noastra ddin Ardeal musai ca-i buna

danakarin 1

09.10.2011, 10:51

combinatia de oua cu marar face toti banii !!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Desert cu caise si banane - Deliciu fin si aromat

pe 28.02 la 16:07

Mucenici moldovenești - Pufoși și buni de nu te mai saturi mâncând

pe 28.02 la 14:11

Șnițele crocante de porc în crustă aromată - Cea mai savuroasă rețetă de casă

pe 28.02 la 11:45

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supă de roșii cu ciuperci uscate