Supa cu os de porc, zucchini si smantana

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 22 Noi 2021 | 2328 vizualizari

 

 Eu sunt fan inrait zucchini. Vei gasi in gradina mea macar de vreo trei culori.  Am dorit sa prepar o ciorba asemanatoare cu cea a la Grec dar am folosit smantana .

 

INGREDIENTE

  • 1 os de porc cu carne pe el -700 gr
  • 1 zuchini verde [aprox 250 gr ]
  • 1 zuchini galben [ aprox 250 gr]
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 1 morcov mare
  • 3 linguri orez
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri otet mere
  • patrunjel verde tocat
  • 1 pahar smantana grasa 30%
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu os de porc, zucchini si smantana:

  1. Pentru inceput osul de porc se spala si se pune la fiert in apa cu sare macar pentru 30 min. .
  2.   Taiati arunt ceapa si morcovul . Gogosarul se feliaza.
  3. Caliti legumele in ulei . Cand acestea devin sticloase se toarna deasupra apa in care a fiert osul de porc .
  4. Tot acum puneti orezul la fiert .
  5.  Continuati fierberea inca 20 minute pana cand legumele sunt patrunse si carnea de pe os se desprinde usor .
  6. Taiati zucchini in cuburi putin mai mari decat cele de morcovi .
  7.  In acest moment se pun in supa cuburile de zucchini .
  8. Dupa 5 minute se trage oala de pe foc .
  9. Acriti cu otet de mere . Dregeti zeama cu smantana .
  10.  La sfarsit piparati si gustati daca nu mai este nevoie de sare .
  11. Serviti supa cu patrunjel verde taiat marunt .
  12.   Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Smantana se dilueaza cu zeama calda din oala si se reintroduc eiapoi in oala . Amestecand nu se vor face cocoloase .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu os de porc, zucchini si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

ieri la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

Sărățele fragede și gustoase - Gustarea delicioasă și rapidă

pe 23.12 la 12:28

Fursecuri Arici - Deliciul fraged și aromat cu nucă

pe 23.12 la 10:52

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure