Supa cu os de porc, zucchini si smantana

de mihaelar63 in Supe/Ciorbe, 22 Noi 2021 | 2243 vizualizari

 

 Eu sunt fan inrait zucchini. Vei gasi in gradina mea macar de vreo trei culori.  Am dorit sa prepar o ciorba asemanatoare cu cea a la Grec dar am folosit smantana .

 

INGREDIENTE

  • 1 os de porc cu carne pe el -700 gr
  • 1 zuchini verde [aprox 250 gr ]
  • 1 zuchini galben [ aprox 250 gr]
  • 1 ceapa
  • 1 gogosar
  • 1 morcov mare
  • 3 linguri orez
  • 2 linguri ulei
  • 2 linguri otet mere
  • patrunjel verde tocat
  • 1 pahar smantana grasa 30%
  • sare
  • piper negru macinat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu os de porc, zucchini si smantana:

  1. Pentru inceput osul de porc se spala si se pune la fiert in apa cu sare macar pentru 30 min. .
  2.   Taiati arunt ceapa si morcovul . Gogosarul se feliaza.
  3. Caliti legumele in ulei . Cand acestea devin sticloase se toarna deasupra apa in care a fiert osul de porc .
  4. Tot acum puneti orezul la fiert .
  5.  Continuati fierberea inca 20 minute pana cand legumele sunt patrunse si carnea de pe os se desprinde usor .
  6. Taiati zucchini in cuburi putin mai mari decat cele de morcovi .
  7.  In acest moment se pun in supa cuburile de zucchini .
  8. Dupa 5 minute se trage oala de pe foc .
  9. Acriti cu otet de mere . Dregeti zeama cu smantana .
  10.  La sfarsit piparati si gustati daca nu mai este nevoie de sare .
  11. Serviti supa cu patrunjel verde taiat marunt .
  12.   Pofta buna !!!!

TIPS-URI

1

Smantana se dilueaza cu zeama calda din oala si se reintroduc eiapoi in oala . Amestecand nu se vor face cocoloase .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu os de porc, zucchini si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure