Supa cu fulgi de ovaz

de Mitinita in Supe, 8 Oct 2014 | 6514 vizualizari

 

O supa din bucataria iraniana, cu multe arome noi, dar un gust care te face sa mai ceri o portie.

 

INGREDIENTE

  • un litru de supa de pui sau de legume
  • o ceapa mijlocie
  • un morcov
  • un cartof
  • o lingurita de curcuma
  • o lingura de pasta de tomate
  • o lingurita de amestec de condimente exotic Kotanyi
  • un lime uscat sau pudra de lime
  • 50 gr fulgi de ovaz
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu fulgi de ovaz:

Punem intr-o oala supa de pui la fiert. Intre timp taiem marunt ceapa si morcovul,iar cartoful il taiem in cubulete.

Cand incepe sa clocoteasca apa,adaugam ceapa si morcovul ,curcuma,pasta de tomate,amestecul de condimente si lime-ul uscat,pe care il vom crapa putin,pentru a isi elibera aroma.

Lasam sa fiarba cam 10 minute,apoi adaugam cartoful taiat cubulete si fulgii de ovaz. Mai lasam sa fiarba inca 10 minute.Scoatem lime-ul uscat,acesta nu se mananca.

Servim si ornam cu frunze de patrunjel proaspat si presaram cu putin amestec de condimente exotic.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu fulgi de ovaz" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

ieri la 08:37

Salată cu ton și avocado - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 29.07 la 08:35

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Supa de pui cu galuste pufoase