Supa cu ciuperci (de post)

de burdulea56 in Mancaruri de post, 21 Noi 2010 | 10952 vizualizari

 

Aceasta supica, este de post, insa daca nu postiti si doriti sa-i desavarsiti gustul, atunci puteti sa o consumati cu smantana.

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente:
  • 1 ceapa,
  • 4 morcovi,
  • 1 radacina patrunjel,
  • 1 radacina telina mica
  •  5-6 ciuperci mari
  •  1 ardei gras,
  • 2 linguri de orez
  •  2-3 catei de usturoi,
  • 1-2 linguri ulei de floarea-soarelui,
  • sare,
  • 1 legatura patrunjel verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa cu ciuperci (de post):

Mod de preparare: se pun la fiert 2,5 litri apa. Pana fierbe apa, pregatim zarzavatul(curatam apoi spalam morcovii, ceapa, patrunjelul, telina, ciupercile). Taiem cubulete morcovii, patrunjelul, telina, le punem la fiert, se adauga ceapa taiata marunt, ciupercile taiate bucatele, ardeiul gras curatat si taiat cubulete. Se adauga orezul spalat, cateii de usturoi maruntiti. Cand zarzavatul si orezul sunt fierte, se potriveste supa de sare, se da un clocot, se stinge focul, se adauga 1-2 linguri ulei, se presara patrunjelul verde taiat marunt. Aceasta supa este o supa usoara de post, dar daca nu postiti, se poate servi cu smantana. Este foarte gustoasa si hranitoare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa cu ciuperci (de post)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ciuperci cu bambus