Supa crema de linte

de sandytza in Supe/Ciorbe, 16 Iun 2009 | 8588 vizualizari

 

Nu stiu daca chiar i se poate spune supa dar din momet ce se mananca cu lingura am zis sa o incadrez aici. E o manacre tipic spaniola si ei nu ii zic decat "Lentejas" si se citeste lentehas care tradus inseamna linte.

 

INGREDIENTE

  • 300 gr linte
  • 300 gr carnat
  • 200 gr costita
  • 1 cartof mare
  • 1 ceapa
  • 1 morcov
  • 1 lingura boia
  • 1 lingura ulei
  • 1 lingura pasta de rosii
  • sare
  • piper
  • 4 l apa
Portii: 5
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de linte:

Se pun la fiert : cartoful, lintele, costita, carnatul, ceapa si morcovul. Se adauga sarea si piperul. Cand s-au fiert , se prajeste intr-o tigaie un pic de boia , se adauga pasta de rosii, se amesteca bine si se adauga un pic de zeama de la linte. Se amesteca bine si se adauga in oala. Se potriveste de sare si piper. Trebuie sa iasa asa ca o crema mai groasa cu multe linte.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de linte" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bors de pasare