Supa crema de dovleac placintar

de Anett in Supe, 4 Ian 2016 | 6900 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr dovleac placintar
  • 100 gr cartofi
  • 1 ceapa
  • 80 gr slanina
  • 50 ml vin alb demisec
  • sare, piper, nucsoara
  • ulei
  • optional pentru servire crutoane, smantana
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Supa crema de dovleac placintar:

In primul rand curatam cartofile, ceapa si dovleacul si le taiem in cubulete mici. Intr-o oala incingem ulei adaugam fasiile de slanina si ceapa, prajim pentru cateva minute, apoi le scoatem intr-o farfurie. 

Lasam ceapa in oala, apoi introducem dovleacul si cartofii. Prajim pentru cateva minute, adaugam apoi vinul, o cana apa, sare, piper si nucsoara dupa gust.

Acoperim oala cu un capac si lasam aproximativ 20 de minute sa fiarba, pana legumele se inmoaie.

Cu ajutorul unui blender omogenizam supa, servim cu slanina prajita si cu cateva linguri de smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa crema de dovleac placintar" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

ieri la 17:21

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

ieri la 11:30

Tiramisu cu căpșuni - Desertul delicios și parfumat

pe 19.06 la 08:04

Mancare cu vinete, dovlecei si chorizo

de Rocsi 9

pe 18.06 la 19:27

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
hello@bucataras.ro

RETETA RECOMANDATA
Supa crema cu cartofi