Supa crema de dovleac copt, cu ciuperci de padure

de simona72 in Supe, 30 Noi 2016 | 6499 vizualizari

COMENTARII (15)

Anett 1

30.11.2016, 08:19

katty 1

30.11.2016, 08:20

mirela0911 1

30.11.2016, 08:27

Cred ca e tare buna combinația! As gusta un pic sa văd cum e! Îmi place și bolul de prezentare!

Nadyne 1

30.11.2016, 09:07

Adauga comentariu... Cred ca-i tare buna!

Constelatialeu 1

30.11.2016, 09:52

nasol....cimperci da, dovleac ba....

Ksenya 1

30.11.2016, 09:55

e pe lista! Doua arome puternice in supa asta.Trebuie musai facuta

miki_a 1

30.11.2016, 10:11

Imi plac tare mult ingredientele folosite! Sigur a iesit foarte buna si gustoasa!!!

simona72 1

30.11.2016, 10:46

Multumesc frumos! Ksenya, m-am gandit la tine

CameliaR 1

30.11.2016, 10:48

Pana acum nu am mancat supa crema de dovleac cu ciuperci, dar trebuie sa o incerc si eu.

Valclaudia 1

30.11.2016, 11:10

ce minunatie,Simo!

MotanLaOale 1

30.11.2016, 11:43

buna buna

diaconta 1

30.11.2016, 13:35

nu prea ma omor eu dupa dovleac dar arata tare bine supica ta

Satisfyyourcravings 1

30.11.2016, 14:25

Pe placul meu!

mihaelar63 1

08.12.2016, 01:09

Imi plac combinatiile tale

kytz 1

19.09.2017, 10:19

O supă🍄 🍄 🍄 foarte bună!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de sparanghel