O supa gustoasa de sezon cu conopida.
Curatati si tocati marunt ceapa si usturoiul.
Conopida se curată și se desface in buchetele potrivite.
Punem la calit in unt ceapa si usturoiul.
Adaugam conopida si varsam apa fiarta in care am dizolvat cubul de pui.
Puneti cimbru si dafin, sarati un pic.
Acoperim si fierbem la foc potrivit timp de 40 de minute.
Intre timp prajim sunca taiata bucatele intr-o tigaie cu o lingura de ulei.
Strecurati conopida, indepartati cimbrul si dafinul.
Mixati legumele cu branza topita (puteti pastra un pic de conopida pentru decorul final).
Puneti la-ncalzit legumele mixate , adaugati smantana si zeama strecurata treptat pana obtineti consistenta dorita.
Verificati de sare.
Crema este gata, serviti-o fierbine si decorati cu sunca si conopida pastrata.
Presarati piper si verdeata tocata sau uscata.