Supa crema cu tarhon

de radu_popovici in Supe, 17 Apr 2011 | 6532 vizualizari

COMENTARII (11)

RuxyRux 1

17.04.2011, 23:52

Exceptionala prezentare, exceptionala reteta...si exceptional bucatar!!!!

RuxyRux 1

17.04.2011, 23:54

Si inca ceva....iubeeeeeeeesc tarhonul!!!!

RuxyRux 1

18.04.2011, 00:01

Vreau si eu o lingura sa gust desigur

Ina 1

18.04.2011, 10:07

Imi place

Lau 1

18.04.2011, 10:11

bunnnnnn

Mihaela11_jo 1

18.04.2011, 14:03

Ador aroma data de tarhon mancarurilor!
O reteta foarte fina de la un "bucataras junior"
Felicitari pentru emisiune; am pierdut editia de vineri( curs de continuarea educatiei medicale ) si ma bucur ca ai adus retetele la bucataras.

Cris2711 1

18.04.2011, 14:08

lia maria 1

18.04.2011, 17:09

imi place tare mult aroma care o da tarhonul

Sylvia 1

18.04.2011, 20:57

Excelenta reteta si eu ador tarhonul. Ce nu gasesc in Franta este leustean si trebuie sa fac mereu provizii din Romania . O sa testez si eu reteta ca suna tare bine ca toate retetele tale

radu_popovici 1

22.04.2011, 07:43

Va multumesc pentru aprecieri. SI pentru mine tarhonul este o mare delicatesa si una dintre aromele preferate.

adry88 1

06.05.2011, 11:31

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Supa crema de dovleac cu mar