Sufleu de fasole cu cartofi

de rivka in Aperitive / Garnituri, 17 Iul 2010 | 15825 vizualizari

COMENTARII (14)

vero_closca 1

17.07.2010, 14:57

Ina 1

17.07.2010, 15:25

fasolea e boabe sau pastai?

Ina 1

17.07.2010, 15:26

ah, vad in poze ca e boabe

nadina73 1

17.07.2010, 17:12

ce bine arata super 5 furcu

rivka 1

17.07.2010, 18:30

Ina e boabe, am uitat sa precizez ca am gasit reteta intr-o revista veche Ioana...si in reteta initiala fasolea era amestecata cu carne tocata prajita, deci se poate face si cu carne.
E foarte buna, si langa se poate praji si o bucatica de carne pt cine vrea carne.

Rocsi 1

17.07.2010, 19:53

mama cat de bine arata

Corinuta 1

17.07.2010, 20:49

Superb!

rivka 1

17.07.2010, 21:13

merci fetelor, e foarte buna pt cui ii place fasolea, mie imi place fff mult si merge de minune pt o zi fara carne, ca nu mancam carne in f zi si azi am mancat si peste in oras .

eu zic sa il incercati ca e si ieftina reteta asta si gustoasa.

ela 1

17.07.2010, 21:20

si eu am vrut sa intreb ce fasole e de dimineata,dar nu stiu cum nu am terminat de scris intrebarea

rivka 1

17.07.2010, 21:33

deci din poza se vede ca e fasole boabe imi cer scuze pt prezentare dar era fierbinte cand se mai raceste se poate taia ca o budinca...e fff buna si rece! si cu salata .chiar v-o recomand., si de ce nu merge si cu fasole pasta...chiar....facuta la fel.

silvi0ara 1

17.07.2010, 21:37

Arata tare bine.

mena29 1

17.07.2010, 22:30

arata foarte bine

epurasha2bb 1

22.07.2010, 16:01

interesanta combinatie, arata super bine asa ca as gusta cu incredere!

Sylvia 1

22.07.2010, 16:23

Excelent arata imi place f mult ideea si ingredientele

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cartofi copti umpluti cu branza