Sufleu de dovlecei

de luminita20_2006 in Aperitive / Garnituri, 24 Iul 2011 | 5945 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2-3 dovlecei
  • 2 oua
  • 150 ml lapte
  • faina
  • sare, piper
  • busuioc
  • marar
  • delikat
  • unt pentru uns tava
  • 2 rosii pentru decor
  • 2-3 linguri parmezan ras
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei:

Dovlecei se dau prin razatoarea mare si se pun la scurs 10 min. Ouale se bat cu sare, piper un fir de delikat, se pune laptele si faina atat cat sa iasa un aluat un pic mai gros decat cel de clatite. Se pune si mararul tocat marunt, se amesteca dovleceii cu compozitia din lapte. Se unge o tava yena cu unt se tapeteaza cu faina si se toarna compozitia in tava. Se pun deasupra felii de rosii si dovlecei se presoara parmezan si se da la cuptor 35-40 min.

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Aperitiv budinca cu dovlecei si branza