Sufleu de dovlecei

de Lau in Aperitive / Garnituri, 3 Iun 2011 | 4144 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 dovlecei
  • 1 ceapa mare
  • 5 catei usturoi
  • patrunjel verde
  • 5 oua
  • sare
  • piper
  • busuioc
  • 100 g branza
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Sufleu de dovlecei:

Se curata de coaja dovleceii si se dau prin razatoare. Se scurg bine de apa

La 4 oua se separa albusurile de galbenus. Se bat spuma albusurile cu un praf de sare. Se adauga galbenusurile si se amesteca

Se adauga dovleceii, ceapa tocata, usturoiul pisat, patrunjelul tocat(cateva fire). Se potriveste de sare, piper si busuioc dupa gust

Se unge o tava termorezistenta cu unt si se tapeteaza cu pesmet. Se adauga amestecul de dovlecel. Se bate oul ramas cu branza si se toarna deasupra la compozitie

Se da la cuptor pana se rumeneste frumos. Se serveste cu smantana sau cu ce dorim

Daca ti-a placut reteta noastra "Sufleu de dovlecei" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

Chifteluțe marinate - Rețeta bună ca la mama acasă

pe 12.11 la 10:23

Mancare de fasole cu afumatura - Reteta traditionala gustoasa

de laura_n 7

pe 11.11 la 18:32

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Budinca cu dovlecei si carnaciori