Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola
Prazul l-am taiat rondele subtiri si le-am calit in putin ulei de masline. Am adaugat imediat somonul maruntit, iar dupa ce acesta si-a schimbat putin culoarea, pus putin piper si spanacul tocat marunt. Am calit totul pentru 1-2 minute. Am lasat sa se raceasca putin.
Albusurile le-am batut spuma.
Am amestecat somonul cu galbenusuri, miezul de lapte maruntit si apoi cu albusurile batute spuma. Am pus faina si am turnat amestecul in Ramekin-uri unse cu putin ulei si am copt la 170 grade Celsius aprox. 20 minute.
Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola