Aluatul foietaj este bun in alsolut orice combinatie, fie ca este dulce sau sarata.Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/strudele-cu-budinca/
Mai intai lasam aluatul foietaj la dezghetat.
Apoi il intindem cu sucitorul de 2 ori si taiem fasii de lungimea dorita.
Punem fasiile in tava tapetata cu hartie de copt si dam la cptorul preincalzit pentru 15-20 de min. maxim.
Intre timp pregatim budinca: punem 400 ml lapte la fiert, iar restul 100 de ml il amestecam cu praful de budinca si cu 4 lnguri de zahar si il punem peste laptele care fierbe. Amestecam continuu pana cand se ingroasa suficient.
Taiem fiecare fasie de foietaj pe orizontala, punem cu lingura budinca si acoperim cu partea de foietaj de deasupra.
Deasupra prajiturilor punem cu un pos budinca, daca ramane si pudram cu zahar pudra.
Pofta buna!
1
Orice tip de budinca, cu orice aroma, se potriveste perfect.
2
Puteti sa adaugati si frisca alaturi de budinca la jumatatea strudelelor.