Stir fry cu legume si carne de porc

de Julie in Porc, 18 Iul 2011 | 6165 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 dovlecel,
  • 1 ardei gras rosu,
  • 1 ardei gras verde,
  • 1 morcov,
  • 5-6 ciuperci,
  • 100 g fasole verde,
  • 300-400 g carne de porc,
  • 2-3 linguri ulei,
  • 1-2 linguri sos de soia,
  • sare, piper, scortisoara, cimbru verde.
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stir fry cu legume si carne de porc:

Legumele se spala, se curata si se taie in fasii mai lungi sau in felii subtiri. Pastaile de fasole se lasa intregi. Carnea se taie in bucati mai mici, se amesteca cu sos de soia, sare, piper, scortisoara si se lasa la rece pentru 2-3 ore sau peste noapte.

Carnea se prajeste apoi in ulei pana se rumeste pe toate partile. Se scoate si se lasa deoparte, acoperita cu folie de aluminiu, pentru a se pastra calda. In tigaie se adauga legumele si se calesc timp de 10-15 minute, la foc iute, amestecand continuu. Se pune inapoi in tigaie si carnea, se asezoneaza cu sare, piper, cimbru verde, se mai amesteca de cate ori si se opreste focul. Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stir fry cu legume si carne de porc" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala de cartofi taranesti cu afumatura