Stamppot cu varza murata, mere caramelizate si carnat afumat

de Satisfyyourcravings in Porc, 2 Dec 2015 | 2838 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 900 grame cartofi
  • 30 grame unt
  • 1 1/2 mar Elstar
  • 375 grame varza murata taiata fasii
  • 1 carnat afumat
  • 115 ml lapte
Portii: 3
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Stamppot cu varza murata, mere caramelizate si carnat afumat:

Se fierb cartofii in apa sarata 20 de minute. Dupa 10 minute se adauga si varza si se fierb impreuna. 

Se curata marul de coaja si se indeparteaza cotorul. Se taie cuburi si se caramelizeaza 5 minute in untul topit, la foc mediu. 

Se fierbe carnatul in apa, la foc mic timp de 10 minute. Se indeparteaza de pe foc si se lasa in apa inca 10 minute. 

Se transforma cartofii si varza intr-un piure nu foarte fin si se adauga laptele incalzit. Se amesteca pentru omogenizare. 

Se serveste cu merele caramelizate si carnatul afumat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Stamppot cu varza murata, mere caramelizate si carnat afumat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi cu coaste si carnat