Spuma de frisca cu dovleac

de lia maria in Dulciuri, 14 Mai 2010 | 6256 vizualizari

 

Pentru ca tot aveam dovleac copt, m-am gandit sa fac si altceva cu el : ceva rapid, dulce, nou si atragator. Asa s-a nascut aceasta reteta care sa dovedit a fi un desert deosebit de bun.

 

INGREDIENTE

  • 200g dovleac copt
  • 250g frisca Hulala
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de frisca cu dovleac:

Se bate frisca tare, se adauga bucatile de dovleac copt si se mixeaza. Se serveste in cupe. Ornam dupa imaginatie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de frisca cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

gaby_duceag 1

14.05.2010, 19:28

lia,sper ca de-acu stii ca tot ce-i in cupe e al meu

silvi0ara 1

14.05.2010, 21:25

Dupa cum arata ,cred ca este tare delicioasa.

nadina73 1

15.05.2010, 13:48

super lia ,mie imi place mult dovleacu,5 furci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

ieri la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tort Amandina