Spuma de frisca cu dovleac

de lia maria in Dulciuri, 14 Mai 2010 | 6597 vizualizari

 

Pentru ca tot aveam dovleac copt, m-am gandit sa fac si altceva cu el : ceva rapid, dulce, nou si atragator. Asa s-a nascut aceasta reteta care sa dovedit a fi un desert deosebit de bun.

 

INGREDIENTE

  • 200g dovleac copt
  • 250g frisca Hulala
Portii: 3
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spuma de frisca cu dovleac:

Se bate frisca tare, se adauga bucatile de dovleac copt si se mixeaza. Se serveste in cupe. Ornam dupa imaginatie.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Spuma de frisca cu dovleac" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

gaby_duceag 1

14.05.2010, 19:28

lia,sper ca de-acu stii ca tot ce-i in cupe e al meu

silvi0ara 1

14.05.2010, 21:25

Dupa cum arata ,cred ca este tare delicioasa.

nadina73 1

15.05.2010, 13:48

super lia ,mie imi place mult dovleacu,5 furci

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tort Opera