Spirale cu sunca si cascaval

de T I M E A in Aperitive / Garnituri, 11 Ian 2013 | 6758 vizualizari

COMENTARII (51)

Merisor 1

12.01.2013, 08:24

Bune spirale! Frumos vas!

T I M E A 1

12.01.2013, 08:37

Padre e mai sanatos sa mananci dimineata

T I M E A 1

12.01.2013, 08:37

Meri multumesc . E frumos si vasul si pe ce e asezat Multumesc

Merisor 1

12.01.2013, 09:07

alba_zori 1

12.01.2013, 09:09

minunate spirale

T I M E A 1

12.01.2013, 09:52

Alba-zori

Daciana - Bucataria_cu_Mirodenii 1

12.01.2013, 09:59

Ce bunatati ai facut pe-aici? buuun

T I M E A 1

12.01.2013, 10:10

Daciana

deyutzky 1

12.01.2013, 10:46

frumoase

T I M E A 1

12.01.2013, 11:06

merci Deyu

gaby_gabytza 1

12.01.2013, 11:29

ce bine arata

T I M E A 1

12.01.2013, 11:47

multumesc Gabytza

Sim0na 1

12.01.2013, 11:55

Delicioase sunt! Iar tava este foarte faina!! Sa le folosesti cu drag!

ianculubita 1

12.01.2013, 11:57

Foarte fumoasa tavita,iar spiralele delicioase!!

T I M E A 1

12.01.2013, 12:21

Simona multumesc frumos

T I M E A 1

12.01.2013, 12:24

Doamna Iancu va multumesc

iry-gabriela 1

12.01.2013, 12:37

T I M E A 1

12.01.2013, 14:08

Iri

Lau 1

12.01.2013, 14:39

place

mamaieelena 1

12.01.2013, 16:07

place

T I M E A 1

12.01.2013, 16:20

Laurenta , Mamaieelena

Raluca57 1

12.01.2013, 20:07

Ce apetisant!!! Te rog, care este dimensiunea tavii la "Prajitura cu nuca si caramel"? blatul se taie in 3 ca la tort? Multumesc, Raluca

T I M E A 1

12.01.2013, 22:10

Raluca cred ca am folosit o tava de 24/35 cm. Si se taie exact cum arata acolo. Si prajiturile si torturile se pot taie in cate vrei nu exista o regula. Un tort il poti taia si in 2-3-4-5-..8 nu exista o regula, depinda de tort

Raluca57 1

12.01.2013, 23:25

Multumesc de raspuns si scuze pt intrebarea caraghioasa de "incepatoare". Stiam si eu ca un tort/prajitura se poate taia in cate parti vreau, dar depinde de inaltimea blatului, deci de dimensiunea tavii. Iar daca blatul prajiturii este prea subtire, se poate f bine taia in 3 (dar bucati, nu suprafete). Din cele doua poze nu era chiar atat de clar.
M-am gandit ca aceste bloguri de retete se adreseaza si "incepatoarelor" nu doar unui cerc de specialiste care se felicita intre ele.
Numai bine, Raluca

T I M E A 1

13.01.2013, 00:04

Raluca nu inteleg supararea sincer. Am raspuns frumos si explicam ca nu dooar un tort se taie in trei asa cum intrebi tu. La reteta am scris "Blatul il taiem in trei", nu inteleg ce nu se intelege sincer. Imi cer scuze daca te-a deranjat raspunsul meu, doar vroiam sa ajut si sa subliniez ca orice tort/prajitura se poate taia in cate vrei tu. Reteta mea am facut-o cum am vrut dar tu poti taia in cate vrei tu. Si nu nu este un loc unde doar ne felicitam. Eu felicit doar stric ce imi place. Daca o sa mai stai pe aici o sa vezi ca e un site placut si vesel unde nu se accepta critica . Cu drag iti raspund la ceva la ce nu e clar. Noapte buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Focaccia cu rosii si usturoi