Spetsofai

de radu_popovici in Porc, 15 Feb 2012 | 6959 vizualizari

COMENTARII (11)

gaby_gabytza 1

15.02.2012, 16:21

place

diaconta 1

15.02.2012, 16:49

ce fain arata si-mi place ce-ai pus acolo

iry-gabriela 1

15.02.2012, 17:02

interesant

Angelina_Elena 1

15.02.2012, 17:20

ce frumos arata

alldaycooking 1

15.02.2012, 17:32

interesanta reteta!

Lau 1

15.02.2012, 18:20

frumos arata

Mihaela11_jo 1

15.02.2012, 19:59

Foarte aromat

MotanLaOale 1

15.02.2012, 20:03

bun bun

Sim0na 1

15.02.2012, 20:35

Arata foarte bine!

Mitinita 1

06.08.2012, 20:18

super reteta si ce dragute sunt vasele si la noi in zona se fac

nadea68 1

27.06.2013, 16:28

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Reteta traditionala de cartofi taranesti cu afumatura