Speckroll cu gem de trandafiri

de simplusibun in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2012 | 3257 vizualizari

 

Primavara... este anotimpul meu preferat. O explozie de mirosuri, de culori...
Totul se imbina intr-o perfecta armonie...
De aici mi-a venit si ideea de a concepe aceasta reteta.

 

INGREDIENTE

  • speck
  • cascaval de capra maturat
  • gem de trandafiri
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Speckroll cu gem de trandafiri:

Taiem in felii foarte subtiri speck-ul si cascavalul de capra.

Punem peste o felie de speck o felie de cascaval si un varf de lingurita de gem de trandafiri.

Rulam si fixam rolul cu o scobitoare.

 

 

TIPS-URI

1

toate ingredientele trebuie sa fie la temperatura camerei

2

taiati speck-ul si cascavalul in asa fel incat roll-ul sa poata fi muscat odata

Daca ti-a placut reteta noastra "Speckroll cu gem de trandafiri" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

COMENTARII (21)

simplusibun 1

04.05.2012, 22:31

Multumec frumos mamaie Elena,

simplusibun 1

04.05.2012, 22:32

multumesc mult Mena,

iry-gabriela 1

05.05.2012, 15:48

interesanta combinatie

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

Ghiveci de legume - Rețeta savuroasă de post

pe 02.07 la 17:58

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Sufleu de cascaval