SPARANGHEL GRATIN

de adriana65 in Aperitive / Garnituri, 23 Iun 2009 | 5934 vizualizari

 

Ideea acestei retete mi-a venit vizitand un sit culinar pe care-l apreciez foarte mult. Este vorba de blogul lui Maya. Reteta am adaptat-o dupa gustul meu.

 

INGREDIENTE

  •  14 bucati de sparanghel din conserva
  • 14 felii de bacon
  • 150 g cascaval
  • sare
  • piper
  • un cubulet de unt
  • o lingura pesmet
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA SPARANGHEL GRATIN:

 Am scurs foarte bine apa de pe sparanghelul conservat. Am luat fiecare bucata de sparanghel si, in jurul lui am infasurat cate o bucata de bacon. Am pus toate bucatile intr-un vas termorezistent tapetat cu unt si pudrat cu pesmet. Am sarat si piperat dupa gust apoi, deasupra, am pus cascavalul ras si putin ulei de masline. Il lasati la cuptor cat doriti sa fie de rumen. Eu am lasat aproximativ 30 minute. Merge foarte bine cu un sos remoulade.

Daca ti-a placut reteta noastra "SPARANGHEL GRATIN" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:02

Hotdog pizza - Cea mai savuroasă combinație de fast food la tine acasă

ieri la 07:33

Bruschete cu roșii și mozzarella - Rapide și delicioase

pe 11.07 la 07:36

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

pe 10.07 la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv cartofi umpluti cu ou si cascaval inveliti in bacon