Spanac "mexican"

de ralu_ca in Porc, 13 Sep 2014 | 5878 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne porc tocata
  • 1 kg spanac fiert
  • 300 g mozarella(branza italieneasca)
  • 50 g emmental
  • 3 cepe
  • piper
  • sare
  • 4 linguri smantana
  • 1 cutie crema de branza
  • 2 ardei iute
  • 1 ardei kapia
  • sos iute
  • 6 -8 rosii cherry
  • 1 ceasca ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac "mexican":

Intr-un wok am pus ulei si am calit ceapa, ardeiul iute si ardeiul kapia taiate cubulete, iar cand ceapa a capatat culoare galbuie am adaugat spanacul scurs si tocat, sare, piper, carnea tocata amestecand foarte bine compozitia obtinuta. Apoi am presarat branza (mozarella) si am turnat si rosiile cherry taiate in 4, sos iute, smantana si crema de branza. Am amestecat din nou foarte bine, iar produsul final l-am asezat intr-un vas termoizolant si pe deasupra am presarat emmental rasa. Se introduce la cuptor approx 60 min. finalul este foarte gustos.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac "mexican"" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Constelatialeu 1

13.09.2014, 19:11

Asta se mananca cu muzica?

ralu_ca 1

13.09.2014, 19:16

s-ar putea

- Andreea - 1

13.09.2014, 21:21

Super

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Creier pane de Bucovina