Cum va mai ziceam si cu alta ocazie, imi place spanacul mult de tot! De data asta l-am combinat cu nitica urda si i-am trantit niste oua deasupra...
Am spalat bine spanacul si l-am pus la oparit, in apa clocotita, cateva minute. L-am scurs bine si l-am lasat deoparte.
Intr-un vas am pus uleiul la incins si am adaugat ceapa si usturoiul taiate marunt la inabusit.
Am adaugat spanacul, am pus si putin din zeama in care l-am oparit, am adaugat un praf de sare si am acoperit vasul cu un capac.
Aproape de final am adaugat putina urda sfaramata, am amestecat din nou, am format trei cuiburi in care am spart ouale si am acoperit vasul cu capacul.
Am oprit focul si am lasat ouale sa se faca incet, sub capac. Au format o crusta frumoasa pe exterior, inauntru ramanand usor moi.
A iesit o mancare tare buna si usoara dupa parerea mea, chiar daca a avut si branza si oua.
Nu mai zic si ce repede am executat-o...