Spanac cu mozzarella

de nadea68 in Aperitive / Garnituri, 22 Oct 2013 | 8208 vizualizari

 

Noua ne place foarte mult combinatia spanac-mozzarella...gustos si sanatos

 

INGREDIENTE

  • 500 g spanac
  • 200 g mozzarella
  • 50 g parmezan
  • 2 linguri ulei de masline
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Spanac cu mozzarella:

Eu am folosit spanac congelat.

Se pune apa la fiert,cand da in clocot se adauga sare.Se adauga spanacul fara sa se descongeleze.

Se lasa la fiert 6-8 minute de cand da in clocot.

Se scurge si se pune intr-o tigaie cu un strop de ulei.

Se adauga mozzarella taiata cubulete.Se amesteca incet pana cand mozzarella se topeste si se,, leaga ''cu spanacul.Cam 10-15 minute.Se aduga parmezan si se mai lasa 2 minute.

Se serveste cald ca garnitura la felul doi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Spanac cu mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Spanac cu smantana