Spaghetti cu scoici

de Sylvia in Fructe de mare, 26 Oct 2010 | 9590 vizualizari

COMENTARII (38)

epurasha2bb 1

27.10.2010, 10:57

eu nu mananc des ca nu am cu cine dar asa rar totusi savurez iar retetele tale chiar sunt apetisante si eu sunt sigura ca sunt delicioase! in poza arata ca un buchetel de flori!

Sylvia 1

27.10.2010, 11:49

Madi multumesc mult de laude esti atre draguta

Sylvia 1

27.10.2010, 11:50

Irina si Oana va servesc cu drag dupa cum vedeti au ramas destul ca nu se inghesuie lumea

Sylvia 1

27.10.2010, 11:52

Kamy, Laly, Alexia, Mena,Maria va multumesc mult de laude

Sylvia 1

27.10.2010, 11:52

Teo uite promit sa fac zilele aste nu stiu exact cand reusesc un meniu cu fructe de mare si peste si nu va zic ce contine va intreb numai daca ati manca sunt curioasa ce ziceti.

Criss 1

27.10.2010, 14:31

Eu vin la masa . Ador fructele de mare. Desi nu prea am gatit.

ela 1

27.10.2010, 18:58

superb arata ,sigur nu-i un tablou? nu stiu ce farmece le faci tu la poze ca ti se face pofta de ceva chiar si daca sti ca nu iti place

vero_closca 1

27.10.2010, 21:42

bestial arata! mananc eu tot daca altii nu vor las furculitele toate pt o portie!

Ina 1

27.10.2010, 22:17

Sylvia!!!! nu se lipesc spaghetele intre ele , de la SCOCI? Mai pune un "i" Las si furcile, ca prea arata bine; m-ai inebunit cu atatea fructe de mare

Adinacarla 1

28.10.2010, 00:35

arata super

lia maria 1

28.10.2010, 09:59

Ooooooo ce minunatie ai gatit aici arata foarte bine cat despre gust

Sylvia 1

28.10.2010, 15:43

Ina de nu imi ziceai tu ca la prosti nu ma prindeam ce e cu "scoci " ce dusa sunt

Sylvia 1

28.10.2010, 15:44

Multumesc de laude

COMENTEAZA

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Scoici cu fidea de orez